Om Naturly

To karer med litt for mange gode idéer, virketrang og en felles interesse for brygging og snekring. Ja da gikk det som det måtte gå. Christian og Pål ville bygge dome.

I en låve på Hadeland bygget de den første prototypen, mens de innimellom brygget litt øl i kjelleren på fjøset. Etter mye prøving og feiling, et utall feilkutta snitt, lengder og vinkler, så er domen en virkelighet.

Bilde av Christian
Bilde Pål

Christian Björk

Multikunstneren og den kreative kraften bak Naturly. Christian har bodd og jobbet verden rundt, men trives best i skogen på Hadeland. Når han ikke er ute i skogen og plukker sin egen mat, eller brygger sitt eget øl, trives han best bak sirkelsagen med hodet fullt av grader og vinkler. Byttet ut trygg jobb innen it og web med grundervirksomhet i en trekkfull låve.

Pål Kalvsjøhagen

Pål er en “Hadelending ta beste slag”, som etter mange år i byråkratenes tjeneste og globetrotting verden rundt, til slutt fant tilbake til hjembygda og eget småbruk på Lunner. Selv om han helst vil tilbringe tilværelsen med å høre på rockemusikk og lese bok så kan han ikke fornekte sine bonderøtter. Han svinger både “kniv, øks og motorsag”, og syntes i grunn livet som snekrende gründer ikke er så gæli.