Anneks på hytta eller hjemme

Drømmer du om et anneks på hytta, eller i hagen hjemme? Et sted hvor du kan ta i mot gjester til en god middag, en hyggelig kveld? Og hvor gjestene samtidig kan overnatte? En hagestue fra Naturly er veldig fleksibel. Med enkle grep kan utestuen gjøres om til et hyggelig overnattingssted, med panaromautsikt til natten utenfor.

Hagestuen Eden er en hagestue der du også kan ta i mot overnattingsgjester. Her er det god plass til både benker, som kan gjøres om til senger, eller sovesofaer. Med sine 15 kvadratmeter gulvflate har man god plass til å innrede slik at det både er et sosialt rom, og et sted man kan ta i mot store eller små overnattingsgjester.

Overnatting med naturen tett på

Om man er hjemme eller på hytta, er det praktisk med et anneks når det kommer overnattingsgjester på besøk. Med en dome i hagen kan gjestene får sitt eget hus å overnatte i. Barna elsker å sove i domen – det er en spennende opplevelse enten man har stjernehimmelen som tak, eller i ruskevær med elementene tett på. Og rett utenfor er natten, med sitt liv og lyder. Det er en opplevelse for livet, for store og små.

Hagestuen Eden skiller seg fra andre anneks med sine store vinduer, og slanke elegante rammer. De store vinduene er 1,8 meter i diameter, og utsikten spenner seg 360 grader rundt, – også rett opp. I dette store åpne rommet kommer man nær naturen og elementene utenfor.

Valg av duk

Som standard kommer hagestuen levert med 100 % transparent duk på alle overflater. Men Naturly tilbyr mange ulike trekk til hagestuen. Ønsker du å skjerme mot innsyn fra en kant, eller kanskje kun ha noen ruter som vinduer og tett duk på resten av rutene lar dette seg enkelt gjøre. Naturly kler de ulike elementene slik du vil ønsker det. Duken kan også leveres i ulike farger og materialer. Du kan selv velge hvilke fem- og sekskanter du ønsker å kle med transparent duk, eller kle med heldekkende duk. Kontakt oss gjerne for en prat om valg av duk.

Gardiner

Hvis annekset skal brukes som stue på dagen og soverom på natten kan gardiner være en praktisk løsning. En løpestreng på innsiden av domen gjør det enkelt å henge opp gardiner der det er ønskelig. Da kan man ha transparent duk i alle retninger, men likevel skjerme for innsyn når natten kommer. Og dørene kan selvfølgelig lukkes fra innsiden.

Hagestuen Enden er en fleksibel løsning, enten du vil ha den som en hagestue hjemme eller et anneks på hytta, mulighetene er mange. Det er bare fantasien som etter grenser for bruken.