Forleng sommeren med et herlig uterom i hagen

Med en hagestue på tomten kan du nyte sommeren uansett vær og fortsette å hygge dere i hagen lang utover høsten. Når man skal sette opp en hagestue er ofte det viktigste – i tillegg til at man skal sitte lunt og tørt, at man har store vindusflater. Nærheten til hagen og naturen rundt er grunnen til at de fleste vil ha en hagestue i glass – med så mye utsyn og innslipp av sol som mulig.

En hagestue formet som en dome har det optimale designet for å slippe inn mye lys. Da er Hagestuen Eden et spennende valg. Med store gjennomsiktige flater til alle kanter, også oppover, gir den 360 grader utsikt og slipper inn lyset fra tidlig morgen til sen kveld.

Fantastisk utsikt

Utsikt er det aller viktigste med en hagestue, og mange ønsker deg derfor en hagestue i glass, med store vinduer og lite som stenger for utsikten.

Med sine store vindusflater kommer du ikke nærmere naturen enn i en dome, da må man sitte under åpen himmel.

Elegant konstruksjon

Det unike med en dome, i tillegg til den spektakulære formen, er den elegante konstruksjonen: den har minimalt med treverk somsperrer for utsikten – og den har store vinduer med maksimalt innslipp av lys. Dette gir også en lav vekt på konstruksjonen som igjen gjør at den enkelt kan sette opp på de fleste rette flater.

Uknuselig

Hagestuen Eden er, i motsetning til andre hagestuer i glass, trukket i 100 % gjennomsiktig vindusduk. Den er like gjennomsiktig som glass, men knuser ikke. Man trenger ikke være redd for at et vindu skal knust og at det blir glasskår i hagen.

Den gjennomsiktige duken er veldig sterk; den tåler slag og støt, og store mengder snø. Skal likevel uhellet være ute og det blir en rift kan de enkelte modulene trekkes om med ny duk. Les mer om den unike transparent duken Naturly bruker.

Plassering

Hagestuen Eden, med sin runde form og organiske design er enkel å plassere inn på tomten. Men det er noen ting det kan være greit å tenke gjennom før du begynner. Plasseres den mot sør får man mye sol, mens en nordvent hagestue gir ofte et flott lys. Den optimale plasseringen på tomten er ofte mot sørvest. Det gir både mye sol på dagtid, men også utsikt mot solnedgangen og det flotte kveldslyset.

Men kanskje viktigst, hvor er utsikten? Det fantastiske med en dome, med vinduer til alle kanter, er at man ofte kan få både i pose og sekk. Er du usikker på plasseringen? Naturly tilbyr eksperthjelp til å plassere domen på tomten din.